Nymålade väggar i hallen

Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och ännu ett inlägg! Jag tänkte idag uppdatera er på det här med vårt hus och hur det har gått med allt. Som ni säkert vet har jag länge letat efter en duktig målare i Strängnäs med omnejd, och jag hittade för ett par veckor sedan ett företag som jag verkligen tycker om. Rista Måleri i Stallarholmen AB heter företaget som jag fick rekommenderat till mig utav en nära vän till mig, och är ett otroligt pålitligt och professionellt företag inom måleri. Jag vet att ni är många som har haft frågor och det här med målare i detta område, och därför tänkte jag att det skulle vara passande med ett sådant här inlägg. Rista Måleri i Stallarholmen AB hjälpte då oss för bara någon vecka sedan med att måla om i hallen hemma hos oss. Vi försökte oss på detta själv först, men då resultatet blev otroligt ojämnt och fläckigt, kände vi att vi behövde professionell hjälp med detta. Målarna hos Rista Måleri i Stallarholmen AB är otroligt erfarna och kunniga inom det här med måleri, och därför kände jag och min sambo oss väldigt nöjda och trygga med vårt val av företag. Även kundservice är någonting som ligger i fokus hos företag, vilket gör att man känner sig uppskattad och sedd av företaget som man anlitat, då i detta fall Rista Måleri i Stallarholmen AB.

Resultatet blev helt fantastiskt bra. Det blev en otroligt stor skillnad om man jämför med vår egenmålare vägg, då väggarna som Rista Måleri i Stallarholmen AB målade blev väldigt professionella och snygga. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Huddinge, Strängnäs eller Södertälje med omnejd att vända er till just Rista Måleri i Stallarholmen AB.