Jag är så nöjd med denna vaxning

Hej alla underbara följare, hoppas ni alla haft en fantastisk vecka trots vädret här i Stockholm. Trots ovädret så har jag faktiskt fått en hel del gjort, antar att jag har lite halv resfeber därav att jag håller igång hela tiden. Började veckan med en vaxning på Södermalm, testade ett nytt företag nu som heter Brazilian Wax Studio HB. Blev faktiskt riktigt nöjd! De svarade fort när jag skickade dom ett meddelande, bra priser och även väldigt bra service. Blir lika nervös när det är dags för vaxning då det såklart känns lite grann. Men de var väldigt sociala och pratglada utav sig, så man tänkte inte ens på någon smärta som tur var. Under tiden jag var på väg in till min vaxning i Södermalm så passade jag även på att svänga in på ICA och hämta ut ett paket med kläder som jag beställt. Väldigt snabb leveranstid, trodde aldrig det skulle hinna komma innan resan. Får återkomma till er med en video eller bilder så ni får se klädesplaggen.

Men men åter till vaxning i Södermalm, jag gjorde både ben, bikinilinje samt även ögonbrynen. Kändes nästan lite bra att ta allting på en gång så har man det klart. Kommer absolut att gå dit igen och skulle starkt rekommendera dom om ni är ute efter vaxning i Södermalms område. Sök på deras företag på nätet så lär ni finna mer information, samt se vad som passar er bäst. Nu börjar klockan bli mycket så jag tänkte mixtra ihop någon kvällsmat. Sedan blir det nog hoppa i säng till någon härlig film som man kan somna till, och så har vi ju alltid en ny dag imorgon med som vi får se vad den har att erbjuda. Ha det bäst älskade följare så hörs vi!